Sound won't play when I play video

Discussion in 'Samsung Galaxy S4' started by joemontana, Mar 2, 2014.

  1. joemontana

    joemontana Member

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    75
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Kalispell, MT
    Ratings:
    +3
    I've looked in settings/my device/sound
    Everything is turned up.
    All my system sounds work, ringtones, alarm, etc
    I first noticed it tonight when I played a vid here on ac
    I have subsequently played several videos from YouTube and Facebook.
    The video plays fine, but there is no sound.
    I've swapped batteries, restarted numerous times.
    Suggestions on where I might look to solve this?
    Joe



    NOTE: I tried using headphones, video sound works fine

     
  2. joemontana

    joemontana Member

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    75
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Kalispell, MT
    Ratings:
    +3
    Got it. I was going to do a factory reset but before I did that I cleared the cache. Hold the volume up button, power button, and home button at the same time...

    Joe
     
Search tags for this page

android no sound on videos

,
android video no sound
,

galaxy s4 no sound on videos

,
no sound on facebook videos android
,
no sound on video android
,

no sound on videos android

,
no sound when playing videos on android
,
video no sound android
,
video player no sound android
,
video sound not working android