sorry but i could not find ...

Discussion in 'Motorola Droid' started by moto2523, Jun 25, 2010.

  1. moto2523

    moto2523 New Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    the right solution to my mounting issue .. i researched but all the phones were rooted/unlocked .. i have a regular 2.1 droid and since ive had it i could not mount. it would mount a few seconds then it would prepare sd card on its own. please help.
     
  2. xliderider

    xliderider Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,396
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Where Diamond Head stay
    Ratings:
    +1
    Have you tried more than one sd card, or tried the sd card in the computer, if you have an adapter? It could be you just have a bad card.
     
  3. Backnblack

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,250
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +6
    If you have a micro adapter, I would copy everything off the card and reformat it.
    Then copy everything back...
     
  4. moto2523

    moto2523 New Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ive tried reformatting, i even got an entire new phone from insurance and still has the same issue .. i researched common problems away from forums and saw it might be a USB driver issue. do any of you know about that?
     
  5. xliderider

    xliderider Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,396
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Where Diamond Head stay
    Ratings:
    +1
    Have you tried reloading the usb drivers on your computer?

    Motorola usb drivers

    Make sure you download the correct driver for your computer's OS (32 vs. 64 bit).
     
  6. moto2523

    moto2523 New Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i just tried, and i guess it still doesent work .. is there a way to root without having to connect to USB i have the adapter and the memory card works fine on there