Soon to be.

Discussion in 'Android General Discussions' started by johnflo88, Feb 17, 2010.

  1. johnflo88

    johnflo88 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    bc,canada
    Ratings:
    +0
    I finally is able to get my Droid aka. Milestone in canada.Can somebody tell me, can I root the milestone like you did with the droid? I know we've pinch and zoom.I wondered are there any differences between the 2 devices?
    I've been lurking on this forum since december 09'. Hopefully I'll be able to officially declared that I am a proud member, with a new milestone and happily give mr steve j. the M- finger :icon_ devil:.(owner of 2 iphones)Freedom and choices are within my grasp! :icon_ banana::icon_ banana:
     
  2. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +5
    Droid root does not work for Milestone.
     
  3. Corinacakes

    Corinacakes Super Moderator
    Theme Developer

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    5,009
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Maine
    Ratings:
    +3
    YET! I'm sure it will at some point.
     
  4. johnflo88

    johnflo88 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    bc,canada
    Ratings:
    +0
    @adrynalyne;oh why, oh why?? what can i do? Any alternatives?:mad:
    Thanks.
     
  5. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +5
    @Corina
    Don't be so sure. The OP should check for Milestone rooting methods.

    @ OP

    Yes. You need to use the methods for the Milestone, not the Droid.
     
  6. johnflo88

    johnflo88 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    bc,canada
    Ratings:
    +0
    How and where do i find it? I'll be very grateful.Thanks again.
     
  7. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +5
    My apologies for linking to another forum, but I don't have the time to be scouring the net for a more neutral link :)

    Root your Milestone!! - Android Forums

    this was for 2.0 I think. I've read that it works for 2.0.1 too. Don't quote me on that though, do some extra research before trying it.
     
  8. liquidzoo

    liquidzoo Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yes, rooting the Milestone is possible.

    No, it's not the same as rooting the Droid.

    These instructions are specific to the European Milestone, but I would keep checking here once the Canadian version is released to see if it works there too.

    AllDroid - View topic - Milestone Root
     
  9. johnflo88

    johnflo88 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    bc,canada
    Ratings:
    +0
    Thank you so much.
     
  10. johnflo88

    johnflo88 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    bc,canada
    Ratings:
    +0
    @liquidzoo; I will. You guys are awesome and so helpful!
    I thank you all from the bottom of my heart.:heart: