someone please answer this

Discussion in 'Android Roms' started by michaelking1990, Nov 28, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. michaelking1990

    michaelking1990 New Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    while using gameboid when i click on a rom it says "load bios failed. the bios file must be specified in settings" what do i do im lost:icon_evil:
     
  2. teddyearp

    teddyearp Senior Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    1,802
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Randle, WA
    Ratings:
    +6
    Current Phone Model:
    Motorola XT1103 (Nexus 6)
    :welcome:, but please keep your problem in one thread. Will try to see about getting your other thread moved for more help.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page
load bios failed the correct bios file must be specified
,

the load bios must be specified in the settings gameboy emulator