So...who just had their phone taken control of by Liberty 1.5?

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by bassdj, Feb 15, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bassdj
    Offline

    bassdj SliceThemez Theme Creator Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    377
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SC
    Ratings:
    +0
    That was really freaky. Just pull your battery 4 times and you should be good.
     
  2. nerdslogic
    Offline

    nerdslogic Silver Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,531
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Cybertron
    Ratings:
    +1
    I have had zero ROM related issues from Liberty. Maybe you should consider SBF, Wipe data and cache and reinstall.....

    REMEMBER.....ALWAYS wipe front to back. ;)
     
  3. holmes6
    Offline

    holmes6 Member

    Joined:
    Nov 1, 2010
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New England Patriots
    Ratings:
    +0
    Overclocked to 1.45 GHz :icon_eek:
     
  4. bassdj
    Offline

    bassdj SliceThemez Theme Creator Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    377
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SC
    Ratings:
    +0
    Yep but that has nothing to do with it
     
  5. nerdslogic
    Offline

    nerdslogic Silver Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,531
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Cybertron
    Ratings:
    +1
    I was under the impression that 1.0 was not recommended for the D2...and being that this is in the D2 section makes me wonder.
     
  6. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    What about 1.0?

    tappin and a talkin
     
  7. holmes6
    Offline

    holmes6 Member

    Joined:
    Nov 1, 2010
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New England Patriots
    Ratings:
    +0
    Perhaps a more detailed description if "it" would yield you some relevant answers. I have no idea what problem you're reporting.
     
  8. holmes6
    Offline

    holmes6 Member

    Joined:
    Nov 1, 2010
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New England Patriots
    Ratings:
    +0
    Seems that the same is happening with the DX
     
  9. oz0ne
    Offline

    oz0ne Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    ATL
    Ratings:
    +0
    Happened to me as well.

    /system/lib/libgnakfoorp.so <--remove this and all is good. Take a look inside with a text editor. Pretty interesting.
     
  10. droidzforlife
    Offline

    droidzforlife Beta Alpha Delta Omega 3! Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Salt Lake City, Utah
    Ratings:
    +0
    Its happening on the D2 also... I just SBF'd because of it too. lol Good thing im used to wiping and reflashing.
     
  11. droidzforlife
    Offline

    droidzforlife Beta Alpha Delta Omega 3! Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Salt Lake City, Utah
    Ratings:
    +0
    How the hell would this just happen all the sudden? Its like that .so has been in all our zip files and was activated by a date and time or something ?

    I have not used a different Liberty.zip since 1.5 came out and it has been on my sdcard the whole time ? This baffles my Fu&#n mind !
     
  12. bassdj
    Offline

    bassdj SliceThemez Theme Creator Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    377
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SC
    Ratings:
    +0
    dude same here but now im not having that problem
     
  13. oz0ne
    Offline

    oz0ne Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    ATL
    Ratings:
    +0
    Don't know much about scripts and whatnot, but it does look like there's time information in the .so
     
  14. droidzforlife
    Offline

    droidzforlife Beta Alpha Delta Omega 3! Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Salt Lake City, Utah
    Ratings:
    +0
    Who ever found that file, THANK YOU. That is pretty impressive to whom ever wrote that btw... Try it again and I'll show you something very very very very very impressive!
     
  15. oz0ne
    Offline

    oz0ne Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    ATL
    Ratings:
    +0
    JRummy wrote it. It says "by: jrummy16" in the last line of the .so......written backwards!
     
    Last edited: Feb 15, 2011
Thread Status:
Not open for further replies.