so the nyc subway app does not work with this phone

Discussion in 'HTC Droid Incredible' started by Aluminum21, May 2, 2010.

  1. Aluminum21

    Aluminum21 Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    When you try to download an image you get an error every time . I also doubt these app debate are going to go back and patch all these apps just for one phone
     
  2. opengeo

    opengeo Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +0
    NYC Bus and Subway Map App works fine for me. Just downloaded the subway map without issue.
     
  3. tsaro

    tsaro Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    Works for me too. BTW, there's a zoom-out button, but no zoom-in button. Tap on the map image to zoom in.
     
  4. Aluminum21

    Aluminum21 Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Why do I keep getting an error when trying to do the subway map ? I even read about this problem with the incredible in a review
     
  5. sum spicy rice

    sum spicy rice New Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Northern Virginia
    Ratings:
    +0
    Works fine for me. Only downloaded the main NYC subway map though.

    zoom in and out.. you just tap. works great
     
  6. tsaro

    tsaro Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    Other reports indicate a problem with this program if you don't have a flash card in your phone.
     
  7. Aluminum21

    Aluminum21 Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I just have the 8 gig that came with the phone
     
  8. tsaro

    tsaro Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    Are you downloading the maps from within the app?
     
  9. Aluminum21

    Aluminum21 Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yes, there is an option from the app, never had a problem with the Droid
     
  10. tsaro

    tsaro Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    No other suggestions from me, except maybe deleting, rebooting and reloading. Otherwise, sounds like a problem with your phone since other DRINC users are using the app without trouble.
     
  11. Aluminum21

    Aluminum21 Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Like said earlier, another review stated this sake problem and mentioned having problem with the same app if you didn't have separate memory stick from the 8 gig that came with the phone
     
  12. tsaro

    tsaro Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    Sorry, misunderstood your earlier post where you said, "I just have the 8 gig that came with the phone." Thought you meant a second 8 gig card. Why not get a cheap 2gb card? They're under $10 at Amazon. Verizon sent me one free with my DRINC.
     
Search tags for this page

best nyc subway app android

,
bys nyc app does not work
,

new york subview app