So my Droid 2 came without a ROM...

Discussion in 'Droid 2 Tech Issues' started by mentos, Aug 18, 2010.

  1. mentos

    mentos New Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Bootloader
    D2,34
    Err:A5,69,35,00,23





    Battery OK
    OK to Program Transfer Mode:
    USB



    Any ideas?
     
    #1 mentos, Aug 18, 2010
    Last edited: Aug 18, 2010
  2. ripsting

    ripsting New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    You'll have to elaborate a bit more... Does the phone power on? Does it show the Motorola logo or anything else?
     
  3. mentos

    mentos New Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    It shows the Moto logo for a split second before giving me the bootloader screen
     
  4. djice

    djice New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    AZ
    Ratings:
    +0
    Wow... thats crazy, have you gotten this issue fixed? Get a new one or something?
     
  5. Abe21599

    Abe21599 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +31
    yea id call VZW right away and tell them what they did. they should fix it
     
  6. mentos

    mentos New Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I thought maybe I could just flash the stock ROM somehow, but I doubt that given how long the phone has been out (and the lack of a stock rom being available from moto).
    I'm going to call Motorola's Android support line, and if they can't do anything I'll take it to the VZW store
     
  7. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    The droid 2 does not have an public sbf yet and with the bootloader liked you can't just flash a rom. Just take it to verizon.

    Sent from my Droid
     
Search tags for this page

boot loader d2.32