so....Is everyone elses facebook working now?

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by hookerdj, May 28, 2010.

  1. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    This seems really weird i just tried udnewera 130 and facebook widget is themed on it and also it connects without that error. just wanderin g if it was fixed or if it just works for some reason on this rom?
     
  2. ShowTime

    ShowTime Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    532
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Mine's working again. Stock
     
  3. JayCizzo

    JayCizzo Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Tampa
    Ratings:
    +0
    My news feed was down yesterday but was back up this morning when I checked. Using Droid Incredible.
     
  4. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    cool i was just wandering mines working also
     
  5. Taegost

    Taegost Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    687
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Tampa Bay, Fl
    Ratings:
    +1
    My feed is working again in the stock app, but I'm still not getting the sync with my contacts :(
     
  6. Zargon

    Zargon Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    264
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yes, working now. :)
     
  7. souljerr

    souljerr Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    416
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sacramento Valley, CA
    Ratings:
    +1
    It made me re-log in but everything seems to be fine (stock app).