So... I think I just got Froyo...

Discussion in 'Motorola Droid X' started by TheJester34, Sep 21, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheJester34

    TheJester34 Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dunlap, TN
    Ratings:
    +0
    Went to bed at 11 CST, woke up at 3 AM, grabbed my phone and saw this...

    [​IMG]

    So... yeah. Anyone else get this?
     
  2. Corinacakes

    Corinacakes DF Super Moderator Theme Developer

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    5,009
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Maine
    Ratings:
    +3
    DANG!!! I lose the pool by ONE DAY!! :cus:
     
  3. TheJester34

    TheJester34 Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dunlap, TN
    Ratings:
    +0
    Here's the bottom of the screen

    [​IMG]

    So, yeah. Appears Froyo is out and about! And somehow I got it quick! WHOO! Also, it appears I didn't lose root at all. So that's a good thing.
     
  4. tdawg5480

    tdawg5480 Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    CT
    Ratings:
    +0
  5. TheJester34

    TheJester34 Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dunlap, TN
    Ratings:
    +0
    Ok... Mind is now blown. I was searching around in my settings a bit, and it went back to saying 2.1. WTH?
     
  6. fizik

    fizik Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    LOL, so you got downgraded back to 2.1 out of the blue?
     
  7. Ralffers

    Ralffers Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Interesting. I'm happy that it's out & some of you were able to get it, I just wonder why I can't pull it (not that I'm complaining; I figured out how to pull 15+ hours out of my battery - and am pretty happy about that right now). I should be able to get it by going to: settings┬╗ about phone┬╗ system update - but its not coming though. I'm in the same timezone as the OP (don't know if that makes a difference); I wonder why updates are released in waves - once something is on the network it should be available to everyone (this is my logical, non-techie side talking).

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  8. TheJester34

    TheJester34 Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dunlap, TN
    Ratings:
    +0
    I have no idea what happened. I took the pics and posted them so I know I'm not going insane. Trying to figure it out now
     
  9. fizik

    fizik Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Maybe they're doing it in waves because if they let all 2 million Droid users update at once it'll cause problems server side? I dunno, just shooting stuff out.

    Also how did you get 15+ hours out of your DX?!
     
  10. Ralffers

    Ralffers Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Good point. Here's even a more important question though - what are we all doing posting on a forum at 4:00, 5:00, 6:00am?...LOL!



    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  11. lewwill

    lewwill Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    New Hampshire
    Ratings:
    +0
    I think the name says it all.
     
  12. searayman

    searayman Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    947
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I get a good 24 hours on mine
     
  13. Ralffers

    Ralffers Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    No task killers, screen timeout set to 30 seconds (sometimes a minute) - but here's what made all the difference, singlehandedly - set data timeout to 15 minutes (i had it set to always on). I've been up since 2:30am CST, bored & thus using my phone very heavily; it's now 8:30 - and I just hit 30%. So moderate use will get you 15+ hours.


    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  14. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    Good question. Even I don't do that. Well, I did once for an issue I had with a Blackberry but that was a long time ago.
     
  15. piggylubber

    piggylubber New Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So, are there any confirmed Froyo updates out yet? Other than OP, I have yet to see where someone actually has it...not just thinks they do...

    OP, sorry that yours disappeared!
     
Thread Status:
Not open for further replies.