slayher 1.2 lv kernel question

Discussion in 'Android General Discussions' started by stabl4life82, Oct 9, 2010.

  1. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    i downloaded and installed this kernel onto bb0.5 and when it booted up it didnt change my set cpu to higher...it said it installed and i rebooted it like normal...anyone ever have this happen?
     
  2. drpaul07

    drpaul07 Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    362
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    did you select autodetect in setcpu?
     
  3. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    i havent selected nothing in it yet..i had chevys rom and kernel and never had to do anything but make profiles...i just downloaded b0.5 to try it and i put the slayher kernel in it
     
  4. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    nevermind i figured it out...lol...i had to go into settings again and autodetect
     
  5. drpaul07

    drpaul07 Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    362
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    hmm...well i would still try what i suggested..can't hurt. just go into setcpu, press the menu button, then device selection, then autodetect speeds.
     
  6. drpaul07

    drpaul07 Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    362
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    haha ok cool