Slacker on Froyo

Discussion in 'Android Tech Support' started by drtechy, Jun 11, 2010.

  1. drtechy
    Offline

    drtechy New Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyone using Slacker on Froyo on the moto droid?? Mine kept crashing, so I uninstalled it, and went to reinstall it. Now its missing from the market. Anyone seeing the same issue?
  2. nzone
    Offline

    nzone New Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah Slacker FCs on Froyo all the time for me.
  3. gatewayad
    Offline

    gatewayad New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    521
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    St. Louis, MO
    yep gone on mine also try pandora a little different to get use to but not bad
  4. drtechy
    Offline

    drtechy New Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yea I'm trying pandora now, but confusing why slacker is not showing in the market now.
  5. bamfsig45
    Offline

    bamfsig45 New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    895
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ICT
    Slacker is aware of the problems and say they are working on it.
  6. drtechy
    Offline

    drtechy New Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That's cool.