Skyfire now works with Hulu (atleast for now)

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by OneTenderRebel, May 6, 2010.

  1. OneTenderRebel

    OneTenderRebel Silver Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,327
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Ratings:
    +63
    I thought a lot of people would find this useful so I just tried Hulu with skyfire and it does work. I don't know how long it will work. I have a feeling it will be shut down sooner than later though but for now atleast it is working.
     
  2. Guchi

    Guchi Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    yes it is!!! i was just going to post this but... i was wondering when android would get skyfire since its been on winmo for a while
     
  3. Dark Lazer

    Dark Lazer Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    511
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +19
    Did you guys try full episodes though? I noticed I was able to watch a video on hulu yesterday after it was updated, but it was just a small 2 minute clip. Then I tried to watch a full epsiode, and I just got that black screen saying hulu wasnt compatible with my device.

    I tried watching Glee, if that makes any difference. Didnt try watching other full episodes.
     
  4. Guchi

    Guchi Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    ya i watched a full episode of sgu
     
  5. Dark Lazer

    Dark Lazer Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    511
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +19
    Really? That's great then! Would anyone try watching an episode of Glee (just seeing if it actually works, not watching the whole thing)? Maybe it's just my Droid :(

    I'm also rooted and using the Bugless Beast ROM in case that might have any effect on it.
     
  6. droidenator

    droidenator Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    im trying it now and it is taking forever even on my wifi
     
  7. droidenator

    droidenator Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    on my droid it gets to 25% then stops
     
  8. idulfingz

    idulfingz Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    different every week, you would have to ask
    Ratings:
    +0
    Watching family guy now.... freaking awesome dancedroid
     
  9. jbwiden

    jbwiden Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Video loads to 100% then I get a message that says "...this video is not available on your platform..."

    This was family guy and lost on Hulu

    Moto Driod on verizon
     
  10. PhCIT

    PhCIT New Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Las Vegas, NV
    Ratings:
    +0
    I was able to watch the latest episode of Chuck and there wasn't any sort of lag. It was a pretty good quality.

    Moto Droid
     
  11. sixfngrz

    sixfngrz New Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Worked for me. Was able to watch latest episode of Glee. Couldn't find a way to skip forward or back, though. At least it plays.
     
  12. OneTenderRebel

    OneTenderRebel Silver Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,327
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Ratings:
    +63
    I am pretty sure you have to accept the update in order for it to work. Go to your market downloads if you didn't already do so.
     
  13. jbwiden

    jbwiden Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yeah I had already done the update but no luck. Fox also now does not work... reinstall did not help. Doh.

    I am stock
     
    Last edited: May 6, 2010
  14. Chillson

    Chillson Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Awesome, I just re downloaded the browser, and Hulu is working for me flawlessly.
     
  15. TekHawk

    TekHawk Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    783
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Yuba ****ty, California
    Ratings:
    +0
    works great for me to :)
     
Search tags for this page

skyfire netflix