Site loads slowly..

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by Jonpwn, Nov 22, 2011.

  1. Jonpwn

    Jonpwn Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hi guys sorry this isn't an introduction post haha.

    The site always loads slowly, whether it is on my computer, my phone or my itouch. The banner loads first and occasionally the first post with it, and then the rest of the page takes forever to load or does not load at all and i have to refresh. I don't think i'm the only one who has this problem but if i am, are there any fixes for this issue?

    thanks!
     
  2. Droid Firefighter

    Droid Firefighter Senior Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    1,627
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Indiana (and that is close enough for the internet
    Ratings:
    +17
    Current Phone Model:
    S4
    Try using the Droid forums app for your phone. As for the computer, it loads a little slow for me too and I have a new computer. I have noticed that when I log off I get a quick message that says all cookies have been removed. Check in settings to see if there is an option to stop that.

    This post is Incredible 2!
     
  3. Jonpwn

    Jonpwn Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    okay i didn't really want to overload my phone with apps but i'll give it a try. i never log out anyways but i will try to turn off the "delete cookies" thing.
    thanks!