[ROM] Simplex-V1.3 | Ics4.04 |10/1/2012 | The Revival!

Discussion in 'Droid RAZR Roms' started by EmericanX, Jul 2, 2012.

  1. EmericanX

    EmericanX Theme Developer
    Theme Developer

    Joined:
    Dec 1, 2011
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Prince George, VA
    Ratings:
    +0
    Just upgrading you should be fine to just flash. My script will do the cache wipe as needed.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
  2. dedi2034

    dedi2034 New Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    The download link is no good?
     
    #134 dedi2034, Aug 20, 2012
    Last edited: Aug 20, 2012
  3. aktrazer

    aktrazer Member

    Joined:
    Feb 7, 2012
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Greensboro, NC
    Ratings:
    +0
  4. InVeNtOr

    InVeNtOr Member

    Joined:
    Jun 14, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ok, i am now a big fat liar. the battery is acting just like before now. when i fully charged it, it shows 100%, the second i remove it from the charger, it shows 99%. i understand that the battery is still at 100%, and it's just indication. i have no idea what happened, it was working like it should. i normally get really good battery life, a few times, it showed 100% for a few hours after i took it off the charger.
    did i somehow change some setting? battery life seems fine, i did a 12 hour check and i went from "99%" to 89% (9pm to 9am) and i was at stock clock speed.
     
  5. InVeNtOr

    InVeNtOr Member

    Joined:
    Jun 14, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    EmericanX,
    i have one of those questions....
    my wife has a LG Lucid (running 2.3.6) {not sure what other info you need}. the wifi tether on your rom, works great on facebook. her phone is not rooted and is using FoxFi (and the add on). her app will not work for facebook, but for any other type of tether. for some reason facebook just doesn't like foxfi. is there any way (after i root her phone) to use your wifi tether app on her phone? other odd question, would you have any idea why her phone has not upgraded to ICS? arn't all verizon phones on ics? it's just a thought that just popped in.
    also, foxfi only shows 65mps while on tehter, yours is 72mbs, so something has to be different for the better.
    thanks for any help, i know this isn't the proper place, but i hope you can help in some way.
     
    #137 InVeNtOr, Aug 20, 2012
    Last edited: Aug 22, 2012
  6. InVeNtOr

    InVeNtOr Member

    Joined:
    Jun 14, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ok, i'm playing with fire now.
    i found this linkand i am trying to follow it. the youtube video is gone, but the instructions are there. i found a free SQ lite editor, and it works just like in the link, EXCEPT, 1 part. when i get down to "click on settings", i don't have a "settings" file. i looked through all the options in all the other files, and there are a few "wifi" entries that are close, but nothing for "entitlement check". i assume you did something like this with the stock app, so do you think you can shed some light on my situation?
    i tried a few options that had a "1" or "2" and i changed them to "0" but that stock wifi app did not work.
    thanks again,

    also tried the google wifi app, didn't work at all. couldn't connect even though it showed "54mbps". firefox at least came up, facebook....nope. couldn't change pages on firefox either.
     
    #138 InVeNtOr, Aug 20, 2012
    Last edited: Aug 22, 2012
  7. charklos

    charklos New Member

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm wondering the same thing... I tried to replace the stock messaging apk in system/app with gosms and renaming gosms to mms.apk and the original messaging app to mms.bak, and everything works fine, except the lockscreen shortcut! If I go to the messaging shortcut from the lockscreen it reboots the phone. Any suggestions??

    Thanks guys/gals.
     
  8. weber3040

    weber3040 Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Montana
    Ratings:
    +0
    Any luck with the stock signal indicators?
     
  9. InVeNtOr

    InVeNtOr Member

    Joined:
    Jun 14, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i tried replacing the stock mms with go sms. if you just rename the stock apk with .bak, the phone will reboot if you attempt to select it at the lock screen. i didn't even replace the app yet.
     
  10. weber3040

    weber3040 Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Montana
    Ratings:
    +0
    dang what happaned around here? its like a ghost town around here with tumbleweeds and everything....no posts in 6 days? hope everyone is doing well
     
  11. doniago

    doniago Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    206
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Burlington, VT
    Ratings:
    +24
    I don't usually have much to say when everything's working right...and in this case it generally is. :)

    I have noticed that my RM doesn't appear to be entering "Car Mode" when I attach it to my dock, and more importantly isn't charging. I'm not sure whether this is ROM-related, as I've seen a few threads which suggested the problem was elsewhere. It's not a high-priority concern as I rarely use the dock, but it would be nice to resolve it.
     
  12. atsu333

    atsu333 New Member

    Joined:
    Aug 17, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've just kinda been waiting on an answer to my question.. I want to change the icon arrangement of the lock screen, and was wondering if there was any way to do that. I've installed Google Now and want to set that as a shortcut, as well as move the messaging one to a more comfortable location for me.

    Other than that, the rom's been working great for me, I've noticed a bit better battery life(though I think I should get better than I am, as I've underclocked the system as well), and have had very few errors at all. The only one that bugs me is about once every couple of weeks when I open Netflix it won't have any sound, but all I need to do is reboot the phone(and this is about the only time I do that anyways)
     
Search tags for this page
ics4.04 system apps download
,
outofbox.apk
,
razr simplex rom
,
rom v1
,

simplex rom

,
simplex rom 1.4
,
simplex rom droid razr
,

simplex rom razr

,
simplexrom razr
,
smartactionfw.apk