signal probs!

Discussion in 'Samsung Fascinate' started by guns, Jun 25, 2011.

  1. guns
    Offline

    guns New Member

    Joined:
    Jun 25, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    just got my samsung fascinate about a week ago... its been missing calls and signal is only about 2 bars and in less then a mile from the nearest tower... on my old motorola droid i was getting a full 5 bars all the time... and never missed calls that i no of... was wondering if anyone had any tips on this... ive already tried the *228 option 2 and no success.. even went to verizon today and they put it on a hybrid prl as they call it and still not seeing an improvement... if no pointers then i think i will be taking it back tomorrow and getting the htc incredible 2... this phone is also rooted im sure that has nothing to do with the signal but just wanted to throw this out there incase there is a custom rom that helps with a signal... thx
     
  2. Hymizzle
    Offline

    Hymizzle Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Are you on ED04?

    Keep me Fascinated
    ED04
    EC10 Voodoo Lagfix
    Honeycomb v4 - Animated
     
  3. guns
    Offline

    guns New Member

    Joined:
    Jun 25, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yea ed04 and firm 2.2.1
     
  4. X_TAC23
    Offline

    X_TAC23 DF Super Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    1,789
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    68
    Location:
    deep in the heart of texas
    Ratings:
    +3
    Please do not cross post, I have closed your other thread. :)
     
  5. guns
    Offline

    guns New Member

    Joined:
    Jun 25, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Sorry didn't see where it went through so done it again
     
  6. broderp
    Offline

    broderp Member

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Whats the *228 and hybrid prl?????
     
  7. X_TAC23
    Offline

    X_TAC23 DF Super Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    1,789
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    68
    Location:
    deep in the heart of texas
    Ratings:
    +3
    *228 is to activate your phone or update your roaming capabilities, same thing with the preferred roaming list (prl).
     
  8. guns
    Offline

    guns New Member

    Joined:
    Jun 25, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yea *228 is to update ur roaming but I'm on an old Alltel plan and so not sure if it u can do it or not on a Verizon plan but guess its worth a try... Just call tech support and tell them u wanna put on the hybrid prl... They will do it for ya.... Didn't help me but it did change the prl... I guess my prob was the phone.. changed to HTC incr 2 today and got my full signal back
     
Search tags for this page

failed to update my location - no signal

,
failed to update my location no signal android
,
samsung s4 failure to update my location no signal