Signal loss

Discussion in 'Android Tech Support' started by whiddles, Dec 22, 2009.

  1. whiddles
    Offline

    whiddles Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I can be in the same spot online and then lose 3G. I shake my phone and it comes back. I also have to power cycle it 2 or more times a day. anyone else having this issue?

    Also when I use the google voice search i also have to shake the phone and then talk into to it.

    These have to be the weirdest bugs. its like i have to shake it for it to work.
     
  2. 640k
    Offline

    640k Silver Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    take it back. you're the first i've seen with a shake-to-resolve scenario.
     
  3. whiddles
    Offline

    whiddles Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    thanks :icon_ banana:
     
  4. dezymond
    Offline

    dezymond Tech Support Mod Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    11,048
    Likes Received:
    745
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +757
    Current Phone Model:
    Samsung Galaxy s4
    agreed.

    very strange
     
Search tags for this page
2013 problem with verizon droid loss of signal
,
android signal lose
,
complete signal loss in droid 3
,
droid 4 losing signal
,
droid signal loss
,
droid x2 loss of signal strength
,
signal loss on android
,
verizon droid dna signal loss
,

verizon droid x2 losing signal

,
verizon loss of signal