Sholes 2.0.5 Browers Problems 1.2Ghz

Discussion in 'Android Roms' started by Backnblack, Feb 16, 2010.

  1. Backnblack

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,262
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    453
    Ratings:
    +17
    Came across a weird problem using the 2.0.5 Sholes ROM @ 1.2Ghz.

    xScope and Stock browsers would just disappear after a few minutes of running.
    Not a FC, Just gone. They would restart fine but would not be where they were when they disappeared.

    Backed down to 1Ghz and I am not seeing this issue.
     
    Last edited: Feb 16, 2010
  2. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    You mean 2.0.5? lol

    I know what you are talking about actually...it happened to me 1 time and I never really thought nothing of it cause it didn't keep doing it...
     
  3. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    Thinking that after I get done doing some work today I'm going to install 2.0.5. Since "soon" for 2.1 doesn't quite fit my definition of the word. lol
     
  4. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Uh-oh!! Hook's giving in! :icon_ devil: He just can't wait any longer lol
     
  5. Vulcan1600

    Vulcan1600 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,795
    Likes Received:
    218
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +224
    There's a voice in my head telling me to root to Sholes 2.0.5 also.
     
  6. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    You might as well.....it's totally legit and easy :icon_ devil:lol

    I mean it's in the Market so it's basically like any other app you would get......hehe
     
  7. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    Not trying to hijack the thread here but now that they've cleared up my signal issue I don't see any reason why not. Then again watch, the moment I do somebody will post that 2.1 is being released tomorrow.:)
     
  8. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Yeah but even if someone did post that, with that SholesMod app all you gotta do is click a couple buttons to flash the 2.0.1 no root ROM....and then that puts you right back in line for 2.1
     
  9. Vulcan1600

    Vulcan1600 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,795
    Likes Received:
    218
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +224
    It is totally legit and easy. However, there was another thread saying that we should be rooting using other methods that aren't automated because we need to understand the root process.
     
  10. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Oh I know...I was just messing with you guys trying to make it sound convincing lol
     
  11. Backnblack

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,262
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    453
    Ratings:
    +17
    Yes, I fixed that...
     
  12. LtKen

    LtKen Silver Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,628
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    Ehhh, the lack of FC doesnt mean as much to me as backing it down to 1ghz does. I'm just gonna bet that you pushed your processor beyond it's capabilities.

    The fact that this processor can be pushed to 2x+ it's design spec is still just amazing all by itself.
     
  13. Martin030908

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    Solid on 2.0.5 at 1ghz! (Just wanted to share BacknBlack)
     
  14. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Yeah! I'm glad you finally made it to what all the cool kids running their Droids at... ;)
     
  15. Martin030908

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    Had BB running stable at 1ghz... but 2.0.2 Sholes wouldn't hold stable. Glad 2.0.5 runs better for me as well.

    I'm not gonna bother with 1.2ghz. Don't need things disappearing on me :icon_eek: