Settings - About Phone - System Updates

Discussion in 'Motorola Droid 4' started by AtariFX, Aug 15, 2012.

  1. cbalde04

    cbalde04 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm on the 200 leak. Do I have to use the droid4 tool, or can I just use the update.zip on the sdcard?

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
     
  2. kwyrt

    kwyrt Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    366
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Columbus, OH
    Ratings:
    +4
    You will have to use the the tool.

    Sent from my Infekted Droid 4
     
  3. mikekhelxD

    mikekhelxD Member

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    178
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +17
    Do I have to be on LTE to get the update? I don't know if thats the case, since i'm always on 3G.
     
  4. silver6054

    silver6054 Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    "To update you need a data connexion. Doesn't matter if it's WiFi, 3G, 2G, or the dimensional fold transport protocol. " (Gasai Yuno, answering the same question about the D2G update to GB, Oct 2011)
     
  5. mikekhelxD

    mikekhelxD Member

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    178
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +17
    ^ thanks.
     
  6. standard101

    standard101 Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Galaxy S6 Edge
    do I have to pay extra for that?