setting the time!!

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by fedupwithdroid, Dec 7, 2009.

  1. fedupwithdroid
    Offline

    fedupwithdroid New Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I can't find eastern standard time to select!!! this is driving me crazy! anyone having the same problem??
     
  2. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,250
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +6
    It's between Bogota and Venezuela.....
     
  3. fedupwithdroid
    Offline

    fedupwithdroid New Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am looking for EST...this is only giving me the option for GMT which is the wrong time zone! I heard other people may have the same issue!
     
  4. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,250
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +6
    I know what Eastern is.... I see it on my phone?

    I just have mine set to Automatic.....
     
  5. fedupwithdroid
    Offline

    fedupwithdroid New Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    where do I find automatic??
     
  6. Steve H
    Offline

    Steve H Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Southern Utah
    Ratings:
    +0
    next to manual
     
  7. fedupwithdroid
    Offline

    fedupwithdroid New Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I found it, and selected it, but it is still reading the wrong time!!!! I give up!
     
  8. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,250
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +6
    Have you rebooted the phone since changing the setting?
     
  9. fedupwithdroid
    Offline

    fedupwithdroid New Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    no, do you think that will help??? and will I have to log into all my apps again or will it save my passwords?
     
  10. fedupwithdroid
    Offline

    fedupwithdroid New Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I did reboot, and so far so good!! thank you! this is my first smart phone!! Everything is a challenge but I am getting there!