SetCpu "Time In State" Bug

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by blakeslee14, Oct 25, 2010.

  1. blakeslee14
    Offline

    blakeslee14 New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi, i'm new to the forum and trying to just get a question answered.

    I have really enjoyed setcpu and especially the thread put together by skull. I like to make sure my phone is doing what it says it is doing by checking the Time in State in the info tab.

    But today these values reset to all zero's and now do not move. Is this a problem with the rom (UD) or kernel (p3droid 1.0ghz lv), or maybe a setting i accidentally hit?

    I have tried un-installing and reinstalling the app, but to no avail.

    Anything thoughts or ideas would be great, thanks!
     
    Last edited: Oct 25, 2010
  2. Sparkimus
    Offline

    Sparkimus Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    190
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Calhoun, GA
    Ratings:
    +1
    If I remember correctly, I didn't get those stats with P3's kernels when I tried them. Also I didn't have everything show up in "top battery consumers" in settings. I switched back to Chevy's kernel and everything shows up fine.
     
Similar Threads
  1. sandfreak
    Replies:
    1
    Views:
    622
  2. Bear in NM
    Replies:
    7
    Views:
    1,209
  3. ObieNobie
    Replies:
    7
    Views:
    1,035
  4. CC268
    Replies:
    3
    Views:
    1,244
  5. islandfever
    Replies:
    21
    Views:
    2,116
Loading...