setCPU question

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by bogdan912, Jan 27, 2010.

  1. bogdan912

    bogdan912 Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I've read and read and read and haven't been able to find an answer to my question/problem.

    I am running evilboot8 and setCPU 1.4.4a. When I first power the phone on and open setCPU is says its runnong 800HZ but the slide bar for max only says 550. If I touch the slide bar it drops the 800hz to 550 and doesn't allow me to bump it back up to 800 unless I reboot the phone. Is this a know issue? Is there a way to solve this issue? I am not entirely sure my phone is actually running at 800hz..
     
  2. gocflamedragon

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    KY, Usa
    Ratings:
    +0
    Hey their bogdan912 make sure that you go to device selection and go to the very bottom and chose the option Autodetect, This will automatically look and see you are running the 800Mhz rom and and you will be able to adjust the slider accordingly.
     
  3. bogdan912

    bogdan912 Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Excellent, thanks!
     
  4. gocflamedragon

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    KY, Usa
    Ratings:
    +0
    No problem glad to help out.