sensors workign on the latest D2g romer tool v4 from team get~r~done

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by WoZzY, Feb 13, 2011.

  1. sudod2g
    Offline

    sudod2g New Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    Mcclelland What D2 Rom did you flash?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  2. McClelland21
    Offline

    McClelland21 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Florida
    I used liberty 1.5 on my D2G and also.used timer v 4 and sensor zip to disable them...? Any ideas
  3. sudod2g
    Offline

    sudod2g New Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    1)If you installed any themes after flashing sensor.zip you have to flash it again.
    2) try wipe cache/data again.

    If that doesn't work maybe buryboi has some ideas.


    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  4. McClelland21
    Offline

    McClelland21 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Florida
    No it's still stock, but im ok with it for now, ill just wait for the sensors to be fixed then somehow load the new romer latter..
  5. s24txgc
    Offline

    s24txgc New Member

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hey i have a d2g and i used d2 bootstrapper to back up my stock rom and to put a custom rom on it (squidly) and the place i got the rom from said i needed to install a d2g romer which i did and it was fine then it said i needed to install something that disabled sensors so i did and it boots up then i get to the screen where it tells u to touch the android to start and when i touch it it doesnt respond... im kinda screwed, anyone know what to do?
  6. Digital Cha0s
    Offline

    Digital Cha0s New Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I do I think try to reenable the sensors with the same zip you used to disable them then go thru that android setup then re disable the sensors try that it should work cause the setup requires you to turn the phone and then type on the hard keys
Search tags for this page

d2g sensor zip