[SELFKANG ICS AOSP ROM] CM9/ICS for Droid 3

Discussion in 'Hashcode D3' started by ItsTrentB, Nov 29, 2011.

  1. RJVecchio

    RJVecchio New Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Flushing, NY
    Ratings:
    +0
    It's an alpha version still, just report what you can and let Hash work it out. Speaking of... I noticed that there was no HDMI support.
     
  2. shinobi13

    shinobi13 Member

    Joined:
    Dec 7, 2011
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    San Diego
    Ratings:
    +0
    Also noticed that my droid forums app keeps disapeering from the app drawer. I have to keep re installing it. :icon_eek:

    Running Alpha 4.
     
  3. anthrpicdecadnce

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Messages:
    190
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    Oh yeah, it's not detecting my sim card either
     
  4. thomashedd

    thomashedd New Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks for the all the advice. I have successfully switched to safestrap. When you switch back and forth, do you do anyhing other than switch between safe and unsafe mode? Like formatting /system or wipeing data/cache?
     
  5. Hashcode

    Hashcode Developer
    Developer

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    145
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Los Angeles, CA
    Ratings:
    +20
    Nope. Safestrap does it all.
     
  6. Hashcode

    Hashcode Developer
    Developer

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    145
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Los Angeles, CA
    Ratings:
    +20
    Can I ask what settings you tweaked or files you changed to get your issue fixed?
     
  7. thomashedd

    thomashedd New Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Because it bootloops when I try and go back to icecream sandwhich from stock after I have already been on icecream sandwhich before. It will only boot when I do a wipe.
     
  8. aldrichg9

    aldrichg9 Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I had the same problem.
    Removed then replaced and it works fine.


     
  9. mrtoto54660

    mrtoto54660 Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +0
    Does anyone have a GTalk APK that works? If so can ya post it. Thanks
     
  10. guidot

    guidot Developer Relations
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,345
    Likes Received:
    275
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Massachusetts
    Ratings:
    +275
    So you go from safe to non-safe, then back to safe and it doesn't reload?

    Can you confirm it working with another ROM? I didn't think it wrote from safe mode, only non-safe.

    Sent from my DROID3 using Tapatalk
     
  11. guidot

    guidot Developer Relations
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,345
    Likes Received:
    275
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Massachusetts
    Ratings:
    +275
    There isn't a gtalk app that works AFAIK.

    Unless IM+ or something of that sort does.

    Sent from my DROID3 using Tapatalk
     
  12. bfgmudder

    bfgmudder New Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well it first started out and I would go to my bluetooth settings and I seen the bluetooth name was like bluex or something. So I would go to add bluetooth and set look for device and allows connections. Well for some reason it would only give me the hex name for the bluetooth device added so it seemed weird to me. I then deleted the connection on my bluetooth then wiped all the connections on my phone and went back into add bluetooth device. This time Ikept messing with my bluetooth and held the button in and started it up again. After about a minute it said jawbone era instead of the 3x-7f-3h-7d name. So I added it and it is working clearly now. I haven't tried with the audio yet but was gonna do some messin around. Cuz id love to have my music and games back. Thanks hash, Ilook up to u as a fellow developer...
     
Search tags for this page
aosp rom
,
cm9 metro pcs
,
download selfkang ics cm9
,
download selfkang ics cm9 nightly
,

droid 3 ics rom

,
factory image hc 3.0
,
how to pair jaybird freedom with ics
,

ics droid 3

,
sdcard ext means
,
selfkang ics cm9