Security Lock Timer is Missing

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by cyrus0004, Jan 12, 2011.

  1. cyrus0004
    Offline

    cyrus0004 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Security lock timer option is missing when I go into Settings, Location and Security. Since I am connected to a corporate email sync it requires a PIN or password but without the timer option every time the screen goes off it locks. Very annoying to have to enter the PIN every time. Does anyone if there is a system file that can be changed? Or is it just something in the framework itself? Any suggestions would be greatly appreciated.
    Thanks
     
  2. jvward
    Offline

    jvward New Member

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    that functionality is based on the blur lock screen. This rom has an ASOP lockscreen so it does not have the timed lockscreen functionality. sorry man I miss it also :icon_eek:
     
  3. ahpatel
    Offline

    ahpatel New Member

    Joined:
    Nov 1, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'd love a solution for this as well. I'm having a hard time getting used to entering a password every time my screen turns off.
     
  4. ninjaman23
    Offline

    ninjaman23 New Member

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i would love to try this rom but i cant take puttin my code in everytime ,,, there has to b a fix
     
  5. Cytochrome
    Offline

    Cytochrome Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    How about the pattern lock? Its faster than typing in the code
     
  6. ninjaman23
    Offline

    ninjaman23 New Member

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yes thats a quick solution but kinda annoying it has to be a way around it
     
  7. pjjanak
    Offline

    pjjanak New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I too have now noticed this. For my company I have to enter an 8 character alpha-numeric password, and it's extremely annoying have to do that every time. I may have to switch back to Tranquility if there is no way around this :-/

    Peter
     
  8. mr_brady
    Offline

    mr_brady Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I agree - this is a definite needed feature in all ROMs. Or at the very minimum a setting to enable this.
     
  9. colchiro
    Offline

    colchiro Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  10. pjjanak
    Offline

    pjjanak New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  11. colchiro
    Offline

    colchiro Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    So what?

    Some are complaining having to enter a pw. Misinterpreted Exchange security is requiring me to enter it every time I wake my phone.
     
  12. pjjanak
    Offline

    pjjanak New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    That is a slightly different problem than what we are facing. We want the option to be able to set a timer. Your Exchange security is being interpreted wrong. The problems are mutually exclusive.

    Peter
     
  13. DJd85
    Offline

    DJd85 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Has anyone had luck fixing this or figuring out a workaround? I also have a password because of a corporate email policy (lotus traveler), and things like the locale plugin for tasker do not override lotus since they both have device admin privileges.
     
  14. uknowwho
    Offline

    uknowwho New Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Liberty X ROM - Screen Lock Timer Missing

    Would really appreciate if Liberty would update to include the screen lock timer option included as a standard option on default Droid X ROM.

    I've searched for a while, downloaded a number of screen unlock apps and none work to bypass the password lock screen when the device admin is activated. I also am using Lotus Notes Traveler and am stuck having to login every time I turn my device on, very annoying.
     
  15. snot
    Offline

    snot Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Orange County, CA
    Ratings:
    +0
    Bump. I love the Liberty ROM and having a lock pattern, but it is a great option to have the delay.
     
Search tags for this page

android security lock timer#gsc.tab

,

go locker security lock gingerbread

,

how to adjust the lock timer on an ally