sdk issue with adb command

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by tony1208, Jun 1, 2010.

  1. tony1208
    Offline

    tony1208 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    says device not found ???
    worked fine before...every since updating to win7 sdk is been acting odd...wont mount when i use the command know when typing adb shell command it says device not found...help plz
  2. czerdrill
    Offline

    czerdrill New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,828
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    I think in windows you have to install drivers for the phone in order for it to be recognized (someone correct me if i'm wrong?)...

    Check your device manager and see if you see Motorola A055 or something like that. If you don't or see the yellow exclamation mark you may not have the drivers installed? Just guessing, as I use Linux...
  3. tony1208
    Offline

    tony1208 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks!!! cant believe i forgot about the drivers haha
  4. czerdrill
    Offline

    czerdrill New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,828
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    no prob, glad it worked!
Search tags for this page
adb shell error device not found droid razr
,
issue adb command
,
osx adb command not found
,

sdk device not found