1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Screenshots

Discussion in 'Android General Discussions' started by Shadez, Mar 2, 2010.

  1. Shadez
    Online

    Shadez Super Mod/News Team Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    8,356
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Lafayette Hill, Pa
    Ok, if your using a rom and playing a game, and click screenshot, where does it save that screenshot to?

    Thanks

    ok sorry, figured that out, but since Im here, Im running google maps, and long/lat and tracking workers, is their anyway to take a screenshot of the map I have up with the persons location ?
    Last edited: Mar 2, 2010
  2. baniels
    Offline

    baniels New Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    577
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    52556
    If you are rooted, look into drocap2. It's in the market. You can use shake to trigger to get a shot in any app.
  3. Shadez
    Online

    Shadez Super Mod/News Team Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    8,356
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Lafayette Hill, Pa
    That sounds really cool, unfortunately not rooted :( Will shaker be avail to all when the ota 2.1 comes out?

    Thanks!
  4. baniels
    Offline

    baniels New Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    577
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    52556
    The program is drocap2. By shake I mean you shake the phone and drocap2 takes a screenshot.

    Im not sure it will ever work without root.

    You could do it with adb, but you'd have to be connected to a computer. The SDK gives you this ability.
  5. Shadez
    Online

    Shadez Super Mod/News Team Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    8,356
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Lafayette Hill, Pa
    Yea thats the part that sounds cool ..lol shaking that is.. No, I need to be able to do it just from the phone.. now Im wondering why when tracking someone its not real time... but thanks for the help :)
Search tags for this page
android where are my screenshots where are my screenshots
,
android where are screenshots saved
,
droid razr m where are screenshots saved
,
how to take a screenshot on an android bionic phone
,
saving a screen shot on a droid
,
where are my screenshots saved on droid razr
,
where are screen shots saved on droid razr
,
where are screenshots save on a droid razr
,
where are screenshots saved droid razr
,

where does android save screenshots

,
where does droid save screenshots
,
where does the screen shot on s4 save