Screenshots of peoples Droid desktops?

Discussion in 'General Discussions' started by bodean, Nov 6, 2009.

  1. d4dEf@c@

    d4dEf@c@ Member

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    636
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Colorado
    Ratings:
    +2
    [​IMG]

    Sent from my Droid2 using Tapatalk
     
  2. gsu_golfer

    gsu_golfer Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    Howd you get the battery percentage in the status bar?
     
  3. JSM9872

    JSM9872 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,917
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    513
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    I could be wrong but it looks like he is running CM9 on his D2 which has the option to do so.
     
  4. gsu_golfer

    gsu_golfer Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    That's what I presumed someone would say, but unfortunately that option isn't functional on my Droid Pro CM9 build :(
     
  5. JSM9872

    JSM9872 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,917
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    513
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    Hey I could be wrong but who knows. Anyway hang in there and you will probably get it eventually :biggrin:
     
  6. syndicate0017

    syndicate0017 Silver Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,007
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +48
    [​IMG]

    I'm happy with it. Nothing special though.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
  7. GreenSnow

    GreenSnow Member

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Messages:
    328
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    What "folder" widget are you using?

    Sent from my DROID3 using Tapatalk
     
  8. syndicate0017

    syndicate0017 Silver Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,007
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +48
    That would be the stock folder widget on nova launcher. Might even be a stock ICS thing. Lol

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
  9. MissionImprobable

    MissionImprobable Silver Member

    Joined:
    Sep 5, 2011
    Messages:
    2,040
    Likes Received:
    142
    Trophy Points:
    128
    Ratings:
    +169
    It works on the DX, D2, and all the other builds so I'm not sure why it won't function on yours.
     
  10. gsu_golfer

    gsu_golfer Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    Works on our latest one released today, so I've got it figured out now.

    Thanks!
     
  11. d4dEf@c@

    d4dEf@c@ Member

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    636
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Colorado
    Ratings:
    +2

    You got it!
    Sent from my Droid2 using Tapatalk
     
  12. countryashell

    countryashell New Member

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
Search tags for this page
andwobble
,
carbon wallpaper android
,
colorful images
,
cyanogen wallpaper
,
cyanogenmod screenshot
,

cyanogenmod wallpaper

,
cyanogenmod wallpaper hd
,

cyanogenmod wallpapers

,
necktie wallpaper
,
wallpaper cyanogen