1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Screen shots

Discussion in 'Samsung Fascinate' started by Ab2007, Nov 21, 2011.

  1. Ab2007
    Offline

    Ab2007 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Why does my fascinate take screen shots when I press the power button?

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums
  2. Freakzilla401k
    Offline

    Freakzilla401k New Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You take a screen shop by holding down the back button and pressing the power button at the same time. I've noticed though sometimes it'll act buggy and ill press the power button without holding down the back button and it'll take a screen shot

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums
  3. lkreykes
    Offline

    lkreykes New Member

    Joined:
    Sep 1, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Mine did that a LOT and sometimes I would end up with about 50 screen shots of my home screen. It was annoying. I had Verizon send me a new one, and it has not done it once since!

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums
  4. CharlesCalhoun
    Offline

    CharlesCalhoun New Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Since I got my new update this morning I can no longer take a screen shot of a text conversation. As soon as I press the back button it returns me to the previous screen. Any ideas? I am new so be easy on me

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums
  5. Hymizzle
    Offline

    Hymizzle New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just download a screen capture app from market.

    Keep me Fascinated
    ED04
    EC10 Voodoo Lagfix
    Honeycomb v4 - Animated
  6. CharlesCalhoun
    Offline

    CharlesCalhoun New Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My phone isn't rooted. Screenshots were working fine until I got my update the other day.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums
  7. Hymizzle
    Offline

    Hymizzle New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Look up Screen Capture in market, there is some that you don't need to be rooted. It will be stated in the description.

    Plus I recommend the Xda Fascinate forum app for better help in development and in general.

    Keep me Fascinated.
Search tags for this page
galaxy s i500 screen capture
,
galaxy s i500 screenshot
,

how to screen capture on sch-1500

,
how to screen shot a galaxy s1500
,
how to screenshot on a sch-i500
,
how to screenshot on galaxy s sch-i500
,
how to screenshot on sch-i500
,
how to screenshot text messages on samsung fascinate
,

how to take a screenshot on android verizon sch-i500

,
samsung galaxy sch-i500 screen capture
,
sch 1500 screen shot
,

sch i500 screenshot

,

sch-i500 screen capture

,
sch-i500 screenshot
,

screenshot sch-i500