Screen shots???

Discussion in 'Motorola Droid X' started by bamaboy74, Feb 27, 2011.

  1. bamaboy74

    bamaboy74 Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    How do i take them?? what do i need to do so??
     
  2. BodyBagz

    BodyBagz Active Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    1,198
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    North Alabama
    Ratings:
    +4
    Easiest way is to download a screenshot app like ShootMe! from the Market. Install it and then just follow the directions...it will save the screencaps in the Shoot Me folder on your SD card...
     
  3. Technoman

    Technoman Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    976
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dallas TX
    Ratings:
    +0
    Note: You must be rooted to use this APP.
     
  4. mmiillkkaa

    mmiillkkaa Member

    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    If you don't have root, download android sdk(this is on your computer), run SDK Manager, install (accept) all, go to tools, run ddcm, connect your phone with USB cable, turn on USB debugging(Applications -> Development -> USB Debugging), and under tools in ddcm, click screen capture.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  5. bamaboy74

    bamaboy74 Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks....i got the APP and took a few pics!!!
     
  6. bamaboy74

    bamaboy74 Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    [​IMG]

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  7. BodyBagz

    BodyBagz Active Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    1,198
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    North Alabama
    Ratings:
    +4
    Good catch...I didnt mention it to BamaBoy because I already knew he was rooted and ROM`d since I have been offering him some help in these areas..

    Should have thought about others who might like to know and clicked on this thread that arent rooted...
     
  8. DroidToro

    DroidToro Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Not sure if it's better or worse but drocap works well for me. It also requires root.

    Liberated Droid X
     
  9. Technoman

    Technoman Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    976
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dallas TX
    Ratings:
    +0
    Nice look.. what ROM and setup do you have?
     
  10. bamaboy74

    bamaboy74 Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Liberty v1.5 with the red gingerbread theme.
     
  11. Technoman

    Technoman Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    976
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dallas TX
    Ratings:
    +0
    I like it..... makes me think about moving forward with Liberty even more.

    I have avoided rooting and doing anything since I got my X even though I was rooted and had different kernels on my OG Droid all the time.
     
Similar Threads
  1. plongson
    Replies:
    3
    Views:
    638
  2. Little812
    Replies:
    28
    Views:
    36,403
  3. applemac
    Replies:
    10
    Views:
    2,470
  4. bigbadwulff
    Replies:
    Views:
    N/A
  5. bigbadwulff
    Replies:
    6
    Views:
    1,054
Loading...