Screen shot?

Discussion in 'Droid X2 Development' started by 03civicdx, Aug 24, 2011.

  1. 03civicdx

    03civicdx Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Has anyone gotten a screen shot app to work on the x2? I have tried a couple with no luck.

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  2. xgrinder911

    xgrinder911 Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Search for 'screenshot er.apk' on Google.
     
  3. chammer

    chammer New Member

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Newport News, VA
    Ratings:
    +0
    AndroSS in the Market works great. Used it on Froyo first, and now on Gingerbread. It's open source and free too. ;)

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  4. Lpmboss

    Lpmboss New Member

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yeppszs..andross is the shizzy

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  5. Cookie_Monster

    Cookie_Monster New Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Drocap2 or google shootme apk

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  6. nlinecomputers

    nlinecomputers Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    450
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    I use Screenshot ER. Works very good. Must be rooted.
     
  7. MistaWolfe

    MistaWolfe Member

    Joined:
    Dec 13, 2010
    Messages:
    229
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    AndroSS is by far the best...

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  8. davoIII

    davoIII Member

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Can some one tell me how to do a screen shot? I just did a speed test that got me over 40mb dwn load and i'm trying to send a pik of it

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  9. nonnasmyladie

    nonnasmyladie Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    531
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New York
    Ratings:
    +3
    Current Phone Model:
    Galaxy S5
    Twitter:
    https://twitter.com/Nonna
    Need root or u can purchase an app from the market

    Ics will allow screen shots

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  10. davoIII

    davoIII Member

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have root Idk what key commands or what apps

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  11. jayb

    jayb Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    142
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    MO.
    Ratings:
    +1
    I use screenshot ER
     
  12. davoIII

    davoIII Member

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well I found out how ty, now I have too figure out how to up load to this site. Am I suppose to do something to up load piks to this site?

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
Search tags for this page

droid x2 screen shot

,
how do you screen shot on a driod x2
,
how ro screenshot on a droid x2
,
how to screen captue droid x2
,
how to screenshot on a droid x2
,
how to screenshot on driod x2
,
how to screenshot on droid x2
,
screen shot for droid x2
,
screencap droid x2
,
screenshot droid x2