Screen shot?

Discussion in 'Droid X2 Development' started by 03civicdx, Aug 24, 2011.

  1. 03civicdx
    Offline

    03civicdx Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Has anyone gotten a screen shot app to work on the x2? I have tried a couple with no luck.

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  2. xgrinder911
    Offline

    xgrinder911 Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Search for 'screenshot er.apk' on Google.
     
  3. chammer
    Offline

    chammer New Member

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Newport News, VA
    Ratings:
    +0
    AndroSS in the Market works great. Used it on Froyo first, and now on Gingerbread. It's open source and free too. ;)

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  4. Lpmboss
    Offline

    Lpmboss New Member

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yeppszs..andross is the shizzy

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  5. Cookie_Monster
    Offline

    Cookie_Monster New Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Drocap2 or google shootme apk

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  6. nlinecomputers
    Offline

    nlinecomputers Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    450
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    I use Screenshot ER. Works very good. Must be rooted.
     
  7. MistaWolfe
    Offline

    MistaWolfe Member

    Joined:
    Dec 13, 2010
    Messages:
    229
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    AndroSS is by far the best...

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  8. davoIII
    Offline

    davoIII Member

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Can some one tell me how to do a screen shot? I just did a speed test that got me over 40mb dwn load and i'm trying to send a pik of it

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  9. nonnasmyladie
    Offline

    nonnasmyladie Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    528
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New York
    Ratings:
    +2
    Need root or u can purchase an app from the market

    Ics will allow screen shots

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  10. davoIII
    Offline

    davoIII Member

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have root Idk what key commands or what apps

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  11. jayb
    Offline

    jayb Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    MO.
    Ratings:
    +1
    I use screenshot ER
     
  12. davoIII
    Offline

    davoIII Member

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well I found out how ty, now I have too figure out how to up load to this site. Am I suppose to do something to up load piks to this site?

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  13. jayb
    Offline

    jayb Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    MO.
    Ratings:
    +1
    I throw the pic on my computer and then upload it. I'm not sure how easy it is from your phone I can try in a minute.

    Sent from my rooted and bootstrapped Razr
     
  14. jayb
    Offline

    jayb Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    MO.
    Ratings:
    +1
    View attachment 45679

    OK i think this worked. I had a little trouble doing this from my phone....I couldn't tell what I was uploading at first. There is an icon to upload pics in the box where you reply at.
     
  15. davoIII
    Offline

    davoIII Member

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I did, it tells me i'm not logged in and I need to contact the site manager, know any one that can help, I've gotta rooted razr with stock ROM.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
Search tags for this page
droid x2 how to screenshot
,

droid x2 screen shot

,
how do you take a screen shot photo on droid x2
,
how to screen captue droid x2
,
how to screenshot on the droid x2
,
how to take scren shots on droid x
,
motorolla droid x2 screen shot
,
screen shot for droid x2
,
screenshot droid x2