1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Screen for Multimedia Dock Gone?

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by jjj751, Jul 24, 2011.

  1. jjj751
    Offline

    jjj751 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Connecticut
    I recently upgraded to Liberty GB version .8 and I noticed that the screen I get when I put my phone onto the multimedia dock is now gone. Is there any way to get it back?

    Thanks
  2. quentin-
    Offline

    quentin- New Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That happened to me too. I ended up doing a clockwork backup, then wipe, reinstall Liberty, and then do an advanced restore and just select "data".
  3. jjj751
    Offline

    jjj751 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Connecticut
    So I would have to reinstall all my Apps anyways?

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  4. quentin-
    Offline

    quentin- New Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No, using that method you shouldn't notice anything different, except for a working multimedia dock app.
  5. jjj751
    Offline

    jjj751 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Connecticut
    Thanks, btw is it the blur multimedia app or aosp?
  6. quentin-
    Offline

    quentin- New Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    By default is AOSP, but if you use Liberty Toolbox, you can change it to blur.
  7. jjj751
    Offline

    jjj751 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Connecticut
    How do you change it in Liberty Toolbox?