Screen capture

Discussion in 'Samsung Droid Charge' started by mattwash4, Jun 6, 2011.

  1. mattwash4
    Offline

    mattwash4 New Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sorry if this is a repost but from messing around I think you can take a screen shot by holding back key then hitting the home key. No drocap or anything needed. Figured I'd share.

    Sent from my SCH-I510 using DroidForums
  2. jimmerz
    Offline

    jimmerz New Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Yes. However I have experienced issues when trying to screen cap using a web browser. When I press and hold the back key then hit the home key the browser will go back before I can get a pic. Or attempt to close bringing up the box to confirm closing so I end up with a picture of that box.

    if anyone understands what I am trying to say and has a solution, please let me know.

    Thanks.
  3. sweenbeen
    Offline

    sweenbeen New Member

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    197
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    I tried this and have not had any luck. =\

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  4. ColonelSeitan
    Offline

    ColonelSeitan New Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Awesome, just worked fine for me on the home screen :)
  5. sweenbeen
    Offline

    sweenbeen New Member

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    197
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    Have any tips? I did the OTA GB update. Its not working. Lol

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  6. mattwash4
    Offline

    mattwash4 New Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It might just be a Droid Charge thing. I assume youre talking about the DX.
  7. spdivr1122
    Offline

    spdivr1122 New Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bloomsburg, PA
    You have no idea how happy you telling me this has made me. This makes things awesome.

    Sent from my droid charge
  8. droid234
    Offline

    droid234 New Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Dolphin Browser HD has the screen capture add-on. It can capture specified region as well.
    Last edited: Jun 13, 2011
  9. sweenbeen
    Offline

    sweenbeen New Member

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    197
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    Ya... I don't think the DC does it. It would have been nice if people would list what phone they are using. =\

    Sent from my DROIDX using DroidForums
Search tags for this page
droid screen capture
,
how do you do a screenshot on sch-i510
,
how do you screenshot on a sch-i510
,
how to do a screen capture on the lg revalotion
,

how to screen capture on droid charge

,

how to screen capture on lg revolution

,
how to screen capture on the droid charge
,
how to screen cspture on a lg revoliton
,
samsung driod screen capture
,
samsung droid screen grab
,
sch-i510 screen capture
,
screen cap samsung charge
,

screen capture samsung charge

,
screen grab on revolution
,
screen shot on sch i510