1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

sbf reset?

Discussion in 'Rescue Squad Help' started by Kmac, Apr 10, 2010.

  1. Kmac
    Offline

    Kmac New Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My motorolla droid does not turn on. However when i plug it in, the M logo appears on the screen. Other than that nothing happens period. I installed a rom and then made a back up and rebooted, and it has been like this since.

    is it possible to do an sbf reset if i cant mount the phone to my computer? i can plug it in, but i can not do the the normal mount option.
  2. christim
    Offline

    christim Super Moderator

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,112
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New England
    short answer: yes

    Long answer: read the steps in link 3 of my sig (step 3 will be of interest to you)

    Go from stock to root to rom to reboot to stuck logo? or go from rom-a to rom-b to reboot and stuck logo?
    What was the state of your battery when you started? over 50% charged? and is it plugged in now?

    If the battery is very low it has enough power to get to the logo, then stalls and repeats the process until the battery is charged enough. Other conflicts could be causing problems, which then the sbf path is a good one to take.
  3. forkup
    Offline

    forkup New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sounds like a possible kernel issue, try loading another kernel with stock speed.
  4. Kmac
    Offline

    Kmac New Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    stock to root to rom to reboot to stuck. im not sure how much battery there was on it, but i know it was not fully charged. the phone is not plugged in now. i had it plugged in for two days straight, and it still only displayed the m logo and still does not turn on.