"Say a command"

Discussion in 'Android Forum' started by wakapapa, Mar 30, 2010.

  1. wakapapa

    wakapapa New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Bakersfield, CA
    Ratings:
    +0
    How come I can't get the "Say a command" on my bluetooth parrot head set with the Droid. It worked great on my old Verizon phone.
     
  2. emlan

    emlan New Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Droid does not offer hands free dialing through your bluetooth device at this time.
     
  3. takeshi

    takeshi Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    4,581
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    Yup. Try searching for bluetooth voicedial. It's discussed in many many threads.
     
  4. SC Headbanger

    SC Headbanger New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Spartanburg, SC
    Ratings:
    +0
    It's amazing that Goggle made it this way considering how big the total hands free issue is these days. You're using a headset, but still have to look at and touch the phone. Very strange to me, and annoying.
     
  5. Getaphixx

    Getaphixx Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oklahoma
    Ratings:
    +0
    But, But... you have live wallpapers... L@@K AT THEM!
     
Search tags for this page

android say a command

,

bluetooth say a command

,

droid 4 say a comand

,

say command for bluetooth