Sapphire 0.7.0 Problems

Discussion in 'cvpcs' started by MonkeyTime, Jul 5, 2010.

  1. MAzing87

    MAzing87 Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    285
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    I'm actually having a problem sending MMS with Handcent. I don't know if it's just me or if it's a known issue.
     
  2. SamuriHL

    SamuriHL Developer
    Developer

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    4,089
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +33
    I was just able to send a test MMS to my wife a few hours ago when I restored my apps. Wipe the cache maybe? That seems odd.
     
  3. christim

    christim Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,038
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    New England
    Ratings:
    +2
    I am posting in this thread, because I brought the topic up earlier in it, even though I am on .8.4 now.

    This morning, just now... bam, out of the blue, the market is cranking again with no lag. Last night even after switching roms, it still was sluggish on .8.4

    I'm back to zero droid complaints and like it that way:)
     
  4. fgonzo98

    fgonzo98 New Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Question: I rooted into Sapphire 0.7.0 and, for some reason, cannot geotag my seesmic and tweetcast AND cannot geotag my pictures. Is it a problem addressed in the update, or is it even a problem with Sapphire at all?

    Thank you! (Sweet Rom by the way!)
     
  5. pdroid

    pdroid Silver Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,252
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +7
  6. wingdo

    wingdo Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    1,036
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Chicago
    Ratings:
    +1
    Chris, yup market has been blazing fast for me today too. I am totally thinking this was a market issue itself and not a ROM issue. I did nothing Thursday to the phone but Friday, it was snappy quick on my updates.