Sapphire 0.7.0 Problems

Discussion in 'cvpcs' started by MonkeyTime, Jul 5, 2010.

  1. pdroid

    pdroid Silver Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,252
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +7
    Define sluggish
     
  2. christim

    christim Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,038
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    New England
    Ratings:
    +2
    sluggish:

    Clicked market icon. 5 seconds of white screen followed by "Loading" graphic. 30 seconds later the screen comes up, "apps/game/verizon" as it should.

    Click apps, all applications, and it takes 25 seconds to get to the list of apps.

    Search icon pops up the search bar quickly. enter "auto" and the "searching" graphic comes up. 40 seconds later I get a list of apps.


    =============


    Previously, while on SG6.0 the market would perform in a snappy kind of way. Click the market shortcut, it opens right up. Click the search it opens right up, search for something and within a couple of seconds get results.

    Installed "more froyo" and it was sluggish, like it is now.
    One day, no change to anything, around 6pm the market went offline for what I assume was everyone for about 15 minutes. A couple of threads popped up saying the market wasn't working for people. A couple hours later I realized it was back to normal, performance wise.

    It was that way until I installed sapphire .7 and when I rolled back to SS4.2 yesterday it was fast again. I don't know what made it fast before, am hoping its just some sort of oddball timing thing where it is syncing up my apps or something. I don't see a lot of complaints out there for this issue though. I've installed .7 twice now, with 3 wipes of cache/data each time. The market is sluggish in all cases.

    It behaves this way this whether on wifi or on 3g too.
     
  3. wingdo

    wingdo Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    1,036
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Chicago
    Ratings:
    +1
    According to the change log on github, there are a number of fixes coming up for the market in the next release of sapphire.
     
  4. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,501
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Yeah cvpcs has been trying to figure out what is causing these issues for the market. 0.8.2 should do better with the market.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  5. wingdo

    wingdo Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    1,036
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Chicago
    Ratings:
    +1
    0.8.3 has another market change. ;)
     
  6. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,501
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Ha, I hadn't checked the changelog recently. Guess he might have figured out the problem, lol.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  7. Mayh3m

    Mayh3m Hoodie Ninja
    Premium Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Every one looking forward to .8.4? :D
     
  8. jbrock98

    jbrock98 Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    614
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    When is it suppose to drop? I'm about to install 0.7.0 again hopefully I can get market synced and location working cause I like trying out non cyanmod based roms

    Sent from my Ultimate Droid by Blackdroid using Tapatalk
     
  9. 3083joe

    3083joe Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    VA
    Ratings:
    +0
    no wifi for me?
     
  10. 3083joe

    3083joe Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    VA
    Ratings:
    +0
    had the same problem and did a wipe and reflash and now have SU back!
     
  11. Quantify

    Quantify Member

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    0.7 has been rock solid for me...cant imagine what he's fixing.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  12. 3083joe

    3083joe Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    VA
    Ratings:
    +0
    all problems fixed, market, voice, and wifi by flashing through SpRecovery!!! :)