safestrap message

Discussion in 'Droid 3 Hacks' started by apl3, Nov 30, 2011.

  1. apl3
    Offline

    apl3 Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    209
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    connecticut
    I have a rooted D3 running Dark Droid. I know safestrap is running correctly I have flashed different roms and have backups. My question is when my phone boots up right below the menu to get into CWM there is the message "missing bitmap indeterminate1(code-1)". I just rooted and installed Safestrap on my wifes phone but her phone doesnt show that message. Anyone know how I can fix it so that message isnt displayed? . I read a post in hacks so deletes this please.
    Last edited: Nov 30, 2011
  2. Cdjones187
    Offline

    Cdjones187 New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    573
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Iowa
    It's just cosmetic, doesnt affect the recovery. What version are you using?
  3. guidot
    Offline

    guidot Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,352
    Likes Received:
    274
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Massachusetts
    That was an issue with version 1.05. If you upgrade to 1.06 that error has been fixed.
  4. apl3
    Offline

    apl3 Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    209
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    connecticut
    Thanks Guidot I was hoping for something simple. I didnt want to charge in and mess up my phone. I uninstalled old one updated to latest version, now no more message.
    Last edited: Dec 1, 2011
Search tags for this page

safestrap.com email