1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

safestrap and cdma

Discussion in 'Droid 4 Tech Support' started by outerbanker1, Jul 6, 2013.

  1. outerbanker1
    Offline

    outerbanker1 New Member

    Joined:
    Feb 10, 2013
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    want to use dfs cdma, but when i boot in bp tools saftstrap pops in and i do not know how to bypass or get around it to enter into dfs. any help would be appreciated. thanks [also tried freezing it, but that did no good]
  2. outerbanker1
    Offline

    outerbanker1 New Member

    Joined:
    Feb 10, 2013
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    surely, someone can answer this. give a newbie a break
  3. Dalvik_Cache
    Offline

    Dalvik_Cache Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    942
    Likes Received:
    125
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Central US
    Im not sure what you're talking about. I'm happy to try and help, but you would need to give me more detail in re: what you're doing, trying to do, tools you're using, etc. In general when you're asking for help thats the best practice anyhow. In regards to human behavior, folks are a lot more likely to help you if they don't have to do all the work to solve your problem. I have no idea what "dfs" is, and I can only imagine you are referring to CDMA in the perspective of cellular technology. Help me help you.
  4. outerbanker1
    Offline

    outerbanker1 New Member

    Joined:
    Feb 10, 2013
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  5. outerbanker1
    Offline

    outerbanker1 New Member

    Joined:
    Feb 10, 2013
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    well, that is all i did, anyone out there in droid land, may want to try and answer this, sure would "MAKE MY DAY". thanks
Search tags for this page

bp tools safestrap

,
bp tools with safestrap
,
cdma workshop boot phone safestrap bp tools
,
device does not answer cdma workshop safestrap
,
droid razr boots to safestrap instead of bp tools
,
getting bp tools with safestrap
,
how do i boot into bp tools with safestrap
,
how do i get cdma workshop to with safestrap
,
how do i use cdma workshop with safestrap?
,
how to get past safestrap when using dfs
,
how to load bp tools with safestrap
,
motorola razr m bp tools goes to safestrap
,
safestrap bp tools
,
safestrap bptools
,
safestrap wont allow bp cdma workshop