Safestrap 3.53 - Can I change my Data Partition Size?

Discussion in 'Droid RAZR Hacks' started by JOSHSKORN, Sep 21, 2013.

  1. JOSHSKORN
    Offline

    JOSHSKORN Member

    Joined:
    Nov 23, 2010
    Messages:
    443
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    I probably took wrong advice and installed CM 10.2 on the smallest partition size (1GB). How can I adjust it to 2GB? Or do I have to start over and re-flash?
     
  2. deduct
    Offline

    deduct Senior Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +28
    Wipe the slot and create it again at 2gb. I always create my slots with only 1 GB and never have any problems.
     
  3. JOSHSKORN
    Offline

    JOSHSKORN Member

    Joined:
    Nov 23, 2010
    Messages:
    443
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    So I have to do a Titanium Backup and then Restore, AGAIN? Ugh!
     
  4. FastKatt
    Offline

    FastKatt Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    484
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cleveland, TN
    Ratings:
    +1
    Why not save the partition, wipe, create new size, restore your saved file?

    Sent from my Eclipsed RazrMaxx
     
  5. JOSHSKORN
    Offline

    JOSHSKORN Member

    Joined:
    Nov 23, 2010
    Messages:
    443
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    I'm a n00b. Do you mean save the partition within Safestrap? If so, never done that before.
     
  6. deduct
    Offline

    deduct Senior Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +28
    Thats true. Be easier than setting up rom again.
     
    • Like Like x 1
  7. YellowJacket
    Offline

    YellowJacket Active Member

    Joined:
    Mar 1, 2012
    Messages:
    591
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Knoxville, TN
    Ratings:
    +35
    I'm with deduct... I use the default 1gb partition size and everything works fine.

    David
     
  8. FastKatt
    Offline

    FastKatt Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    484
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cleveland, TN
    Ratings:
    +1
    Yep, that's what I was saying =)

    Sent from my Eclipsed RazrMaxx
     
Search tags for this page
increase data partition android
,
increase partition size safestrap
,
safestrap 3.53
,
safestrap change partition size
,

safestrap data partition size

,
safestrap data partition size 0mb
,
safestrap editing partition
,
safestrap increase partition size
,

safestrap partition size

,
safestrap stock data partition size 0