1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Running choppy

Discussion in 'Project Elite' started by pdc419, Nov 25, 2010.

  1. pdc419
    Offline

    pdc419 Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I really love the elite roms, but for some reason when I scroll side to side or up and down it's super choppy. For instance going from one homescreen to another or threw my settings, even on apps. I've tried different kernels that work well on other roms, and have tried different CPU speeds. I am hoping for some advice seeing that I love V3

    Sent from my Droid using DroidForums App
  2. Feltmacer
    Offline

    Feltmacer New Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are you using Launcher Pro?
    Did you wipe data and cache?
  3. pdc419
    Offline

    pdc419 Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I am running launcher pro and have played around with the presets and other options, and I did wipe data and cache.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  4. pdc419
    Offline

    pdc419 Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Since the 3.5 update everything's running fast and smooth. Awesome rom.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  5. billyidle
    Offline

    billyidle New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    419
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Flint, MI
    Try wiping Dalvik cache, or better yet, disable Compcache
  6. Nuance
    Offline

    Nuance New Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This is what I'd also recommend. If nothing else, wipe data and cache, go into partitions and wipe boot, then system, and finally wipe dalvik cache; then re-install the rom. In fact, these are the best instructions for wiping and re-installing that I've seen; credit goes to GirLuvsDroid:

    http://www.droidforums.net/forum/ac...g83-small-update-version-3-a.html#post1033493
  7. pdc419
    Offline

    pdc419 Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thank you to everyone! I did a detailed wipe before installing v 3.5 and everything is fast and smooth. I appreciate the help.

    Sent from my Droid using DroidForums App