rubix 2.0.1 wifi 3g probs

Discussion in 'Droid X Tech Support' started by rboutin2, Mar 31, 2011.

  1. rboutin2
    Offline

    rboutin2 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am having trouble a ton lately keeping wifi connected. It says my AP isnt in range when im five feet from it. I go to the menu, click my access point, it stays on for like 3 seconds then goes back to 3g. Also, my 3g has been acting weird too, like it will say i have a 3g connection but wont load anything that has to do with data. No arrows light up on 3g symbol either. I just flashed an sbf, and upgraded from rubix 2.0 to 2.0.1. I was having the prob on 2.0 also tho. Any thoughts? It works great if ir eboot, but only for a shor time. then it all goes back to crap again.
  2. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Try clearing out your cache. Also, if you have another device that can run on wifi does it have the same problem? If so then try power cycling your router.
  3. rboutin2
    Offline

    rboutin2 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have cleared cache a couple times, just for good measure right before i installed my new theme. My laptop, tivo, and xbox 360 are all on my wifi, and have no probs. im watching netflix on my 360 while typing this on my laptop lol. No probs there.