RSD LITE Question

Discussion in 'Steel Droid - D3' started by MikeTheCat, May 20, 2012.

  1. MikeTheCat

    MikeTheCat Member

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Look behind you.
    Ratings:
    +0
    On the ICS 5.5 Flash Instructions. It says to install RSDLITE. What does it mean by that? Install on what? Phone or Computer?

    Sorry if the method is really obvious, I'm kinda stupid this way.
     
  2. Vertigo RT

    Vertigo RT Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    RSD Lite installs to your computer. There's many links to it, just do a search :)
     
  3. MikeTheCat

    MikeTheCat Member

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Look behind you.
    Ratings:
    +0
    Just unzipped the RAR. All I see is a bunch of files. No program. Do these go on the phone?
     
  4. Vertigo RT

    Vertigo RT Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    There should be an executable?
     
  5. MikeTheCat

    MikeTheCat Member

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Look behind you.
    Ratings:
    +0
    I got this figured out I think. So lock I guess.
     
  6. spillner

    spillner Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Western NY
    Ratings:
    +2
    I have the same problem, there is no executable file from the link
     
  7. MikeTheCat

    MikeTheCat Member

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Look behind you.
    Ratings:
    +0
    To tell the truth I Skipped the RSD LITE steps completely. And It works perfect for me.
     
  8. Daaz

    Daaz Member

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ugh my problem is just getting my damn computer to see this thing as a "droid 3" and not "xt862" so it uses the right drivers or something... RSD isnt even showing anything, and nobody friggen cares.
     
  9. MikeTheCat

    MikeTheCat Member

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Look behind you.
    Ratings:
    +0
    Hmm. xt882 is the model number of the DROID3. I don't think it should effect anything. I could be wrong, Though.

    Also, I completely skipped the RSDLITE steps and everything works even better than most people's.
     
  10. Daaz

    Daaz Member

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well ppl are saying their camera and youtube works, mine doesnt... so i was thinking of flashing stock ginger and then redoing everything.. but i cant even roll back to stock, i'm pretty screwed :(
     
  11. Daaz

    Daaz Member

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    forgot i had to boot into the loader, hurrf. do i use fastboot flash mode?