Rsd lite and what to do next...

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by bertosaurus, Oct 29, 2011.

  1. bertosaurus

    bertosaurus Member

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I a droid 2 i had to use rsd lite to take the d2 back to stock. problem is that my phone keeps flashing the droid eye and then the droid word and keeps on reapeting this over and over. rsd lite says... status: please manually power up this phone, progress: 100% executed, and result: in process. anyone know what to do next?
     
  2. bertosaurus

    bertosaurus Member

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I a droid 2 i had to use rsd lite to take the d2 back to stock. problem is that my phone keeps flashing the droid eye and then the droid word and keeps on reapeting this over and over. rsd lite says... status: please manually power up this phone, progress: 100% executed, and result: in process. anyone know what to do next?
     
  3. Khiraji

    Khiraji Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    194
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Sounds like a boot loop to me - I'd say boot into recovery and do a factory wipe. Mine did this after a SBF, but doing a factory reset from the recovery menu fixed it.
     
  4. JSM9872

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    At this point you need to disconnect the phone from the computer, pull the battery, boot into stock recovery, and wipe data and cache from there. Boot looping after an SBF is normal.

    It has been a while but I am pretty sure to get into stock recovery on a D2 you need to (from a powered off state) hold in X on the hardware keyboard while powering up. Once you get to the screen with the ! , hit the search key, and you should now be in stock recovery.
     
  5. bertosaurus

    bertosaurus Member

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    and how do i do that exactly? is that with the rsd lite program?
     
  6. bertosaurus

    bertosaurus Member

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    thank you very much i got it to work:biggrin::icon_ banana::icon_ banana::icon_ banana::icon_ banana:
     
  7. JSM9872

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    Awesome! Glad you got it working.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  8. SilverbearSDCA

    SilverbearSDCA New Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Boot holding down physical keyboard x then when you get the attention triangle push both volumes to get menu. You need to wipe data/factory reset.

    Sent from my DROID2 running CM7 using DroidForums
     
  9. Parafly9

    Parafly9 Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Uxbridge, MA
    Ratings:
    +0
    I 've been trying to get wireless tether workign on my father in law's phone. Long story short, ended up rooting it (was on Gbread 2.3.3). I then installed CWM as well as Droid2Bootstrapper.

    Went into Droid2bootstrapper, cleared cache, wiped data / files, and installed CM7. Now I'm stuck on the M logo on bootup. I tried the method here (hold X and power) and I get to the screen with the exclamation mark; but hitting the SEarch key doesn't bring me into anything. I'm just trying to get back to where I was... any suggestions? I can't seem to get into recovery.

    It's been a loooong time (since my D1) since I've used RSD LIte, not even sure where to start if I have to go down that route.
     
  10. JSM9872

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    Before we try and begin to recover your phone, what version of CM did you attempt to flash on your phone? If it was not the correct one then you will need to SBF unfortunately.
     
  11. silver6054

    silver6054 Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    On stock gb (not sure how CM impacts this) you need to use the power button rather than the search key in stock recovery to get the menu. Search key works for froyo but not gb

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
  12. JSM9872

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    It works the same way on CM. I just held off on this in case an improper ROM was flashed we could conserve battery and head straight to fixing it since the battery does not charge while all this is going on.

    @ Parafly, Let us know what ROM and where it came from. There are 2 versions on CM, the official and unofficial (Revnumbers) builds. For GB you need to use the unofficial ones.
     
  13. Parafly9

    Parafly9 Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Uxbridge, MA
    Ratings:
    +0
    I ended up SBF'ing back to 2.2 ... there was nothing I could do to get it going. I was running CWM 7.1, not sure what version.

    Right now I'm back on Froyo. I'm trying to re-root with Z4Mod, which worked on Froyo last time for me.

    The basic goal is: I'm trying to get wireless tether working for my father in law again. He upgraded the phone to GB and lost root when he did that. I re-rooted the phone, and installed Wireless Tether but then ended up getting the issue where Verizon blocks access (suggesting to sign up for the data plan). I was only going to CM to see if using a ROM would enable me to run Wireless Tether without Verizon blocking it.

    Right now I'm debating whether to go back to GB. I'm unable to get Z4root working to try wireless tether on the 2.2.
     
  14. Parafly9

    Parafly9 Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Uxbridge, MA
    Ratings:
    +0
    Now trying to root Froyo with psouza4's root tool
     
  15. JSM9872

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    Pete's tool will not work on Froyo 2.2, it is only for Gingerbread. Z4 should work, sometimes you just need to run it multiple times.

    Try letting it run for 10 mins and then pull the battery on it. After booting back up run it again. This is what I used to do with Z4, sometimes it works in one cycle, sometimes it takes several. Also are you using the latest version of Z4?
     
Search tags for this page
droid x rsd lite verizon wireless
,
rsd executed 100%
,
rsd executed:100%
,
rsd lite 100 in process
,

rsd lite executed 100 in process

,
rsd lite in process
,
rsd result in progress