Rooted with sholesmod. Backgrounds in landscape way off center now.

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by stryder007, Feb 11, 2010.

  1. stryder007
    Offline

    stryder007 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just know that I am probably missing a simple option that is going to make me feel like an idiot. After I rooted my phone with sholemod, my backgrounds look the same in portrait, but completely off center in landscape. Am I missing something?
  2. natediddy1120
    Offline

    natediddy1120 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ???
    Does it look like they're up too high and you can only see like half of it?
  3. stryder007
    Offline

    stryder007 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The focus is too high in landscape mode and the bottom half of the background is cut off.
  4. natediddy1120
    Offline

    natediddy1120 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ???
    Yeah mines like that too....just noticed it a couple weeks ago lol

    I think its supposed to be like that in landscape
  5. stryder007
    Offline

    stryder007 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Non-rooted its not. When rooted its supposed to be like that though?
  6. Corinacakes
    Offline

    Corinacakes DF Super Moderator Theme Developer

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    5,031
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maine
    wow i thought it was just the wallpaper i used lol
  7. STIDRIVER
    Offline

    STIDRIVER New Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    499
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I believe its a known issue with 2.1... hoping they fix it soon :)