rooted updates?

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by antmeyerx, Dec 7, 2010.

  1. antmeyerx

    antmeyerx Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +0
    If there is a 2.3 update any time in the near future for droid users, will root be able to use it or is there really no point since we have custom roms etc?
     
  2. Tillyswilly

    Tillyswilly Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bham
    Ratings:
    +0
    you will have to unroot for an update but they just came out with this one a month or so ago so dont look for another one for awhile
     
  3. markml0528

    markml0528 Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United States
    Ratings:
    +0
    That's not true. I was rooted when the 2.3.20 firmware came out, I still received the update. It just removed the root, and I was easily able to root afterwards.
     
  4. Tillyswilly

    Tillyswilly Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bham
    Ratings:
    +0
    yea but more than likely gingerbread will be the next update and it wont be so easy
     
  5. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    You may not have to unroot, but if you are running custom roms you will have to revert to stock. Also it is unclear if the same root methods will still work.

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
     
  6. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +35
    You'll need to replace any bloatware you've uninstalled to do an OTA which will remove root...from what I've been told.

    DroidForums junkie!!