Root help

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by xrob513z, Feb 21, 2011.

  1. xrob513z
    Offline

    xrob513z New Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Cincinnati, OH
    Ratings:
    +0
    hey guys, im trying to root my droid 1 via z4root and nothing is happening like it should. i rooted my droid x with this and is was very simple but for some reason cant get this to work on the d1. i find it in astro manager, install it and open the app, but after i click permanent root and will start to do its thing then say root unsuccessful instead of rebooting like it should. unistalled then reinstalled and now it just gets stuck on the first step "running exploit in order to obtain root access.." for 10 minutes. anyone have any suggestions? this is the z4root1.3.0apk if it matters.

    edit: nevermind i figured it out.
     
    Last edited: Feb 21, 2011
  2. spatialfear
    Offline

    spatialfear New Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    How did you figure it out cuz I am having same prob with Droid 2 Global I have? Thanks
     
  3. JSM9872
    Offline

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    Are you running gingerbread (2.3)? If so then z4 will not work, you need to use the Droid 3 One-Click Root Method. Also called Pete's Motorola Root Tool.
     
  4. spatialfear
    Offline

    spatialfear New Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    I figured it out, I forgot to clean cache and delete files after flash...lol... simple misstep...its my 3rd root but with Global it was a lil tricky I guess...but it worked out thanks. BTW its on 2.2 atm but i wanna get it to the newest, must I re-flash after update or? Otherwise thanks
     
  5. JSM9872
    Offline

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    You will have to root again after the update. But I would not try to take the update unless you haven't messed with any of the system apps. If you have and you try it will likely error out.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
Similar Threads
  1. HorsexD
    Replies:
    3
    Views:
    1,134
  2. steeletown
    Replies:
    11
    Views:
    1,755
  3. wildman
    Replies:
    1
    Views:
    1,485
  4. jabiles11
    Replies:
    1
    Views:
    751
  5. furbymac
    Replies:
    12
    Views:
    1,585
Loading...