Root for Jelly Bean is here!!!!!!

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by The Stig 04, Jan 16, 2013.

  1. sl4sh3r

    sl4sh3r Member

    Joined:
    Jan 22, 2013
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    RAZR_BLADE.ZIP

    Google
    Download
    Root JB
    Done

    If all else fails this will work big guy

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
  2. nmscuba

    nmscuba New Member

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  3. sl4sh3r

    sl4sh3r Member

    Joined:
    Jan 22, 2013
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    You on 4.2 or 4.1

    Sent from my DROID r4z3r running JB
     
  4. The Stig 04

    The Stig 04 Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    203
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +12
    This is NOT for a RAZR Maxx HD. This is only for the original RAZR/Maxx. :screwy:

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
  5. sl4sh3r

    sl4sh3r Member

    Joined:
    Jan 22, 2013
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yea HD totally diff wrong thread

    Sent from my DROID r4z3r running JB
     
  6. sockeblu

    sockeblu New Member

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Sorry guys, work nights sleep days. At first I was going by root required programs (SuperSU, Titanium and WiFi tether), but afterwards root checker verified as well. As for the pause, I waited for a couple of minutes at cleaning up... so hitting a button didn't screw things up. But after a while I went to SuperSU to check and sure enough it allowed me access. I left the program running to see what it would do. I closed it after 10 more minutes of being paused, it never finished.
     
    Last edited: Jan 22, 2013
  7. Likwid_E

    Likwid_E Member

    Joined:
    Nov 1, 2012
    Messages:
    240
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    California
    Ratings:
    +9
    Current Phone Model:
    S4
    Failed on me 4 times... going to FDR and see how it goes from there.

    I never had such issues rooting my phone before. Gaaaaaah. Wth?
     
  8. The Stig 04

    The Stig 04 Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    203
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +12
    FDR seems the way to go when doing this. I think it needs to have all bloat ware on it to acquire root maybe?

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
  9. Likwid_E

    Likwid_E Member

    Joined:
    Nov 1, 2012
    Messages:
    240
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    California
    Ratings:
    +9
    Current Phone Model:
    S4
    So I decided not to FDR, and go out to the bar instead.. lol. On my way home, I'm randomly browsing through my phone and I come across the SuperSU app. I open it up and it asks me to grant permission, I say yes, now it says I'm rooted. I downloaded a root checker and it says I'm rooted. So I guess it worked? :blink:
     
  10. nmscuba

    nmscuba New Member

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ok im falling behind on my lingo. What is FDR factory data reset? My razr maxx hd wont root either
     
  11. Redalert

    Redalert Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Yes

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Tapatalk2
     
  12. Idaho_G

    Idaho_G New Member

    Joined:
    Dec 4, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I was so stoked to find this thread until I read this will not work on the Maxx HD. I wish I knew I needed ICS to root my phone before I did the OTA JB upgrade. Everyday that passes is one day closer to me doing a FDR and going through with it.
     
  13. The Stig 04

    The Stig 04 Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    203
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +12
    This isn't for your phone. Only Og razr

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
  14. andy.moto

    andy.moto New Member

    Joined:
    Jan 30, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Doesn't work for me

    It gives me a su-backup not found error.

    Have been trying to do it for over a week now!

    Someone please help!
     
  15. The Stig 04

    The Stig 04 Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    203
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +12
    It sounds like you are trying to use the utility to restore root rather than the one to root. I mean that's the msg I got anyway when I tried using Matt's utility to restore root. I never protected root and I remember that msg coming up.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
Search tags for this page
droid 4 jelly bean root
,
how to root jelly bean
,
how to root jellybean
,

jelly bean root

,
jellybean root
,
razr blade.zip
,

root droid 4 jelly bean

,
root for jelly bean
,

root jelly bean

,
rooting jelly bean