Root Explorer

Discussion in 'Motorola Droid X' started by valid, Nov 28, 2012.

  1. valid
    Offline

    valid New Member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Texas
    Have a DX rooted. When I launch the Root Explorer app it is granted superuser permision. But screen is blank except for the words Root Explorer in top left cornor. ?? Afert a few min I click the HOME button and the "Force close" box appears.
  2. teddyearp
    Offline

    teddyearp Active Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    1,800
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Randle, WA
    This the Droid 1 section. I have asked your thread be moved to the Droid X section so you might be able to get more help.

    good luck
  3. valid
    Offline

    valid New Member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Texas
    Not sure what happened but it was posted under the
    [h=1]Droid X General Discussions.[/h]
  4. GoCliffGo05
    Offline

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,810
    Likes Received:
    308
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Maryland
    Uninstall it and try it again. You sure you have root rights? Other root apps work?

    Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
  5. valid
    Offline

    valid New Member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Texas
    Did the uninstall/install again. Root Explorer has superuser permision. Same thing.
  6. GoCliffGo05
    Offline

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,810
    Likes Received:
    308
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Maryland
    Go to settings - apps - all, find root explorer and wipe its data... see if that helps.

    That's strange. Are the SU binaries up to date?

    Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
  7. valid
    Offline

    valid New Member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Texas
    How do I check if SU binaries up to date? Thanks.
  8. valid
    Offline

    valid New Member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Texas
    Updated from 3.0 to 3.1.1 but gaining root access failed. I have Superuser Elite if that matters.
    Last edited: Dec 6, 2012
  9. valid
    Offline

    valid New Member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Texas
    Reinstall BusyBox installer pro v1.20.2. Failed. Message said to install diff ver. Install diff app named BusyBox. Failed to install. Said su binary not found. Phone shows su binary ver 3.0 installed.
  10. GoCliffGo05
    Offline

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,810
    Likes Received:
    308
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Maryland
    It really sounds to me like you aren't rooted properly. Download root checker basic from play and run it. What does it say?

    Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
  11. valid
    Offline

    valid New Member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Texas
    Yes I have root access and was verified. Only thing that has changed on the phone was the SD card went bad so I installed a new one. Thanks for your input. I'm sure it's something easy to fix. Only a few apps that do not work as they did in the past.
  12. baboon619
    Offline

    baboon619 New Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pittsburgh
    Usually you need to re-install the apps that use the SDcard after installing a new one with nothing on it. I would try re-installing Superuser and busybox and then root explorer.
Search tags for this page
charge root xploror free
,
droid charge root explorer
,
how do i get to root explorer on droid razr
,
how to root droid x with root explorer
,
install root explorer
,
root access failed root explorer
,
root browser have strange words
,
root explore droidforums.net
,

root explorer

,
root explorer root access failed
,
step by step install root explore
,
su binary 3.1.1
,
su elite how to with root explorer
,
super user gainingrootaccessfailed
,
superuser elite 3.1.1