Root Explorer issue

Discussion in 'Adamz' started by taz1458, Apr 4, 2010.

  1. taz1458

    taz1458 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PA
    Ratings:
    +3
    When I try to open it, its saying I need to restart the app because it can't access root. Any ideas please?
     
  2. Abe21599

    Abe21599 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +31
    did you click deny root access the first time you installed it? if so just uninstall it then reinstall it
     
  3. taz1458

    taz1458 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PA
    Ratings:
    +3
    that never even popped up
     
  4. titans

    titans Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    You are rooted right? Do you have an app called Superuser Permissions in your app drawer?
     
  5. taz1458

    taz1458 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PA
    Ratings:
    +3
    Yes I do. I am also having an issue where my gallery says there is nothing on my SD Card now even though there is.
     
  6. taz1458

    taz1458 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PA
    Ratings:
    +3
    I think somehow my phone became "unrooted" now SetCPU is saying its not rooted.
     
  7. taz1458

    taz1458 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PA
    Ratings:
    +3
    istill have the SuperUser Permissions in my app table however
     
  8. taz1458

    taz1458 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PA
    Ratings:
    +3
    Here is what happened. I went to the sprrecovery thing and hit mount /system when I was messing with the live walls....well somehow I goofed it up. So I went back in to unmount it and the only thing mounted was cache I think. Hope this clears it up
     
  9. taz1458

    taz1458 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PA
    Ratings:
    +3
    Anyone on how to fix this? I am running Adam latest ESE53 mod.
     
  10. gavron

    gavron Guest

    Ratings:
    +0
    Abe21599 had a good answer. Uninstall and reinstall it.

    Or you can open up an adb shell and see if you do have SU permissions.

    E
     
  11. taz1458

    taz1458 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PA
    Ratings:
    +3
    I did a nandroid restore...got root explorer working, however, now nothing shows up in my gallery, no videos, no pictures, no songs, nothing. And I can still see them there via Astro.
     
    #11 taz1458, Apr 4, 2010
    Last edited: Apr 4, 2010
Search tags for this page
android root explorer keeps crashing
,
restart app root explorer
,
root browser crashes
,
root explorer crash
,
root explorer crashes
,
root explorer freezes
,
root explorer hangs
,
root explorer keeps crashing
,

root explorer restart app

,
root explorer restart app error