Roms

Discussion in 'Droid RAZR HD' started by hayn, Mar 7, 2014.

  1. hayn

    hayn Member

    Joined:
    Apr 16, 2012
    Messages:
    175
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
  2. lloydsw

    lloydsw Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    142
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    Here I go again, following Pere to the gates of hell!
     
  3. lloydsw

    lloydsw Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    142
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    ...and today, made the plunge to Nexesque....
     
  4. lloydsw

    lloydsw Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    142
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
  5. GoCliffGo05

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,854
    Likes Received:
    335
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +335
    Did you flash gaps?

    Sent from my DE Moto X
     
  6. lloydsw

    lloydsw Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    142
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    Yes, I actually tired that on the last re-install. Still the same. Of interest - for more fun, I threw blurry in another slot & it's doing the same thing.
     
  7. PereDroid

    PereDroid Senior Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,379
    Likes Received:
    262
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Cleveland, Ohio
    Ratings:
    +268
    Current Phone Model:
    RAZR HD
    O dude. Missed you were following me to hell.
    Lol
    Typing this on my phone. Hope the font really isnt that big.
    You do NOT flash Gapps seperartly with Nexusesque OR Blurry. I've done them both.
    I liked Blurry. Just to Blue for me.
    If I'm not mistaken none of the 4.1 Roms need a separate Gapps flash. Only 4.2 and beyond.
     
  8. GoCliffGo05

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,854
    Likes Received:
    335
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +335
    Yup. That's the issue. Stock based have gapps included.

    Sent from my DE Moto X
     
  9. lloydsw

    lloydsw Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    142
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    Just to clarify: I did NOT flash gapps on the 1st couple of attempts of Nexesque. I only tried it on the last one. I did flash gapps on the only Blurry attempt.
     
  10. lloydsw

    lloydsw Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    142
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    Side question for Pere: are you using atom or nova on Nexesque?
     
  11. PereDroid

    PereDroid Senior Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,379
    Likes Received:
    262
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Cleveland, Ohio
    Ratings:
    +268
    Current Phone Model:
    RAZR HD
    Actually right this minute I am using the NEXT 3D Launcher. It went on sale, I had some Play gift cards so I bought it. It's very pretty.
    I am SO addicted to trying different launchers. Not kidding I've tried at least 20.

    My favorite for fluidity and speed is Atom. But I really really really hate the clock in the notification bar. I cannot believe you can't just remove that somewhere in "regular" Android settings. Come on Google, we want to customize.
    Anyway, Nova lets you remove the clock if you are rooted.
    So I like Nova for that.

    List of launchers I've tried:
    Solo, Smart Launcher 2, Buzz, Dodol, Nova, Atom, Apex, ADW (Pay version- FAOTD on Amazon once), Vire, Regina 3D, Espier, Go, Yandex, Rocket and a few others I can't even remember.
    I got issues... I cant stop tinkering...
     
    • Like Like x 1
  12. lloydsw

    lloydsw Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    142
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    Yesterday I had my first disappointment with Nexesque. Had some very important pictures to take, and neither camera app was very interested in focusing. No matter what I tried
     
  13. PereDroid

    PereDroid Senior Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,379
    Likes Received:
    262
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Cleveland, Ohio
    Ratings:
    +268
    Current Phone Model:
    RAZR HD
    I had that happen once with one of the cameras. I blame the apps, though, not Nexusesque.
     
Similar Threads
  1. dakoop
    Replies:
    4
    Views:
    1,993
  2. vince4255
    Replies:
    4
    Views:
    396
  3. garbageman
    Replies:
    5
    Views:
    764
  4. albel333
    Replies:
    1
    Views:
    490
  5. ronlsjr
    Replies:
    3
    Views:
    636
Loading...
Search tags for this page

droid incredible 2 roms